Учора, 30 березня 2023 року, обірвалося життя лікаря-терапевта Зленка Володимира Володимировича. Весь колектив Комунального некомерційного підприємства “Бериславська центральна районна лікарня” Бериславської міської ради висловлює свої співчуття та розділяє скорботу з родиною померлого.

 

Для лікарні це безсумнівно непоправна втрата. Усе своє життя Володимир Володимирович присвятив допомозі тим, хто потребує. Він завжди відзначався високим рівнем професійності, дисциплінованості, а також уважним і чуйним ставленням до хворих. Лікар завжди був готовий прийти на допомогу, тому його поважали та ним захоплювалися, як колеги, так і пацієнти.

 

Після закінчення Запорізького медичного інституту (1980) працював лікарем відділення швидкої допомоги у Бериславській ЦРЛ. 3 1982 року став дільничним лікарем-терапевтом поліклініки. З 1990 року  Володимир Володимирович очолив терапевтичне відділення центральної районної лікарні та обіймав цю посаду протягом багатьох років.. Прощання з померлим відбудеться 1 квітня 2023 року у м. Херсон.